Honung, bi och goda råd
till lycka glädje och hälsa
Ny bok om honung, bi och vår natur av Kerstin Svensson.Boken har ca 60 sidor och ett 50-tal bilder av olika slag både bilder på bin och biodlare i olika miljöer , biblommor i naturen, bilder och recept på maträtter med honungen som en viktig och god ingrediens samt tips om hur man ska hantera honungen för att den ska både vara nyttig och god. Boken vill visa vägen till den bästa honungen den som ger dig mat och medicin på samma gång.
Boken riktar sig till biodlare, honungskonsumenter och andra intresserade.
Till biodlarna för att de ännu mera än förut ska hantera honungen på ett noggrant sätt så att alla viktiga näringsämnena som finns i honung ska bevaras och som gör att honung är både ett näringsämne och medicin utan biverkningar.
Till honungskonsumenter för att de ska välja den rätta honungen som förhöjer maträttens smak och tillför näring på samma gång och blir ett biverkningsfritt läkemedel för kroppen.
Till andra intresserade för att lära sig hur viktiga och nyttiga våra bin är och hur man kan utan större besvär hjälpa till, så vi får nytta, glädje och lycka av bina.
Boken är i A5 format och har ett plastskydd ytterst, ett praktisk och behändigt utförande.
|
Vill du köpa boken är du välkommen att höra av dig till:
arnesvensson@gmail.com
Boken kostar 135 kronor inklusive frakt.
Låt maten bli din medicin.